Wolt rabattkod som ger dig 120 kronor att handla mat för

Innehåll

Sugen på att beställa hemleverans av mat? Kanske en god pizza, lite sushi eller en riktigt fin hamburgertallrik? Varför inte använda dig av rabattkoden som ger dig 120 kronor helt gratis, ett bra tillfälle att testa ett av Sveriges mest bekväma sätt att få sin mat hemlevererad till dörren.

120 kr gratis hos Wolt

Wolt-logo

  • Snabba leveranser av mat.
  • Varje Wolt-leverans är 100% CO₂ kompenserad.
  • Stort utbud av restauranger och butiker.

Hur aktiverar man rabattkoden och får pengarna hos Wolt

  • Först och främst så ska du inte tidigare varit kund, du måste registrera ett helt nytt konto.
  • Klicka här och du kommer till sidan, där får du ett pop-up meddelande angående att du får 120 kronor i Wolt-krediter.
  • Tryck på ”Registrera och använd kod” och du kan välja att skapa ditt konto via din e-postadress, Google-konto, Apple-konto eller Facebook-konto.
  • Verifiera ditt konto och logga in och du kommer ha två stycken 60 kronors rabatter som automatiskt läggs in i dina två nästa beställningar.

Du behöver alltså inte aktivera rabattkoden för att ta del av de 120 kronorna som du får, det enda du behöver göra är att skapa ditt konto och aktivera det och resten sker automatiskt. Sedan är det bara att lägga in mat i varukorgen och göra en beställning och rabatten dras automatiskt. (Obs du ser din rabatt vid din beställning).

Är detta bästa rabattkod / promo kod för Wolt

Ja faktum är att 120 kronor är det som du mest kan få i rabatt hos Wolt som ny kund.
Det kan hända att bättre rabatter erbjöds tidigare men ju mer etablerade företaget har blivit ju färre rabatter kan vi hitta. Du får helt enkelt nöja dig med denna i våra ögon grymma rabattkod som vi kan erbjuda via denna sidan.

Fri frakt hos Wolt och snabba leveranser

Du kan tyvärr inte få fri frakt hos Wolt, däremot är det vanligaste fraktpriset mellan 19-29 kronor.
Med vår rabattkod kan du se det som att du får fri frakt och dessutom 41 kronor utöver det som rabatt på din beställning av mat. De allra flesta restauranger erbjuder faktiskt det lägsta fraktpriset och ett fåtal, ofta de som ligger långt bort från din hemadress tar ut något dyrare fraktpris.

Egentligen något som är väldigt förståeligt med tanke på att din mat körs ut av ett cykelbud som kör flera kilometer för att leverera din mat så snabbt det bara går. Även de måste tjäna en slant på att köra ut maten, detta är ett jobb som deras ”riders” gör mycket bra och maten kommer alltid fram varm och oskadad.

Obs: Fraktpriset kan variera mellan 19-109 kronor.

Hur lång tid tar det att få maten från Wolt

Vi har testat Wolt och vad vi upplever är att det tar någonstans mellan 30-40 minuter att få sin mat.
Självklart kan det dröja ytterligare några minuter om man väljer att göra sin beställning från en restaurang flera kilometer bort. Du kan se hur lång tid det tar att få din mat under varje restaurang, bli inte förvånad om det ibland enbart tar 15-20 minuter.

Vad är Wolt-krediter och hur de fungerar

Wolt krediter är i stort sett vanliga pengar, som via vår länk får du 120 krediter är det som att du får 120 kronor. Du kan tjäna extra krediter genom att bjuda in vänner, detta gör du enkelt under din profil där du trycker på ”Tjäna Wolt-krediter”. Alla dina vänner får 120 krediter och du får 50 krediter när dina vänner har slutfört två matbeställningar, win-win för allihopa.

Wolt rabattkod i kassan

I vilka Svenska städer erbjuder Wolt sina tjänster

Wolt lanserades i Sverige redan 2016 och finns idag i 15+ städer – från Umeå i norr till Malmö i söder.

Företaget etablerar sig årligen i nya städer och konkurrerar med andra take away-appar såsom Foodera och UberEats. För bara några månader sedan så etablerade de sig i Sveriges näst största stad Göteborg. Och det syns redan på gatorna där du kan se deras riders på gatorna i sina fina ljusblåa kläder och väska.

Fördelen med denna konkurrens kan vara att fraktpriserna går ner och att utbudet blir så mycket större och bättre. Dessutom skapar det enkla jobb för de som har det svårt att komma in på den Svenska arbetsmarknaden.

Jobba och tjäna pengar hos Wolt

Wolt utökar hela tiden sina tjänster och söker hela tiden nya medarbetare, och i stort sett vem som helst kan söka jobb hos där. Det enda du behöver är en cykel (och en cykelhjälm) och du kan komma igång.

Det enda du behöver göra är att gå längst ner på sidan, under ”Bli en del av Wolt” trycka på ”För kurirpartners”. Där trycker du på ”Apply now” och fyller i dina uppgifter och du har lämnat in en ansökan för att få ett jobb.

Relevanta nyheter