Refunder – Gratis pengar tillbaka när du shoppar online

Innehåll

Refunder är en cashback-sida som ger pengar tillbaka på dina köp, tiden då man fick 1% i cashback på sina köp är över. Idag får du ta del av cashback som vanligtvis ligger mellan 4-10%, men bli inte förvånad om du får hela 50% på diverse tjänster så som bildredigeringsprogram, webbhotell och VPN-tjänster. Hos Refunder kan du även få en fast klumpsumma när du handlar hos någon av deras 1070+ utvalda butiker eller tjänster som de samarbetar med. Till exempel kan du får hela 550 kronor tillbaka om du tecknar ett elavtal med Telge Energi, en riktigt fin summa pengar som du inte hade fått ta del av om du inte gick via Refunder.

Hur får jag gratis pengar via Refunder?

Svaret är enkelt, för det första så får du som ny medlem hos Refunder 50 kr gratis när du gör ditt första köp på 100 kronor eller mer. Och som om det inte vore nog så får du hela 150 kr om du väljer att beställa nya kortet Refunder Pay som ger dig cashback på alla dina köp. 200 kronor helt gratis har du att njuta av efter din kontoregistreringen, köp och beställning av kort.

Och nej detta är inte enda sättet för dig att ta del av gratis pengar via Refunder.se, som medlem kan du alltid bjuda in dina vänner eller familj. Och du kan få upp till 250 kr för varje person som du bjuder in, och det är inte särskilt svårt med tanke på vad man som ny medlem får om man går via dig och din inbjudningslänk. (50 kr + 150 kr). Det finns ingen gräns på hur många nya medlemmar man kan bjuda in så du kan tjäna en rejäl slant på det här utöver det du får tillbaka på dina köp via sidan.

Bjud in vänner Refunder

Exempel på cashback hos Refunder

Detta är ett antal exempel på den cashback som du just nu (2/5/2022) får hos Refunder.

Adobe (Photoshop, InDesign osv)42.5% cashback på dina köp.
McDonald’s4% cashback på dina köp.
Comviq mobil180 kr cashback på din beställning.
Telge Energi (Elbolag)550 kronor cashback på ditt nya elavtal.
Halebop mobilUpp till 400 kronor cashback på dina köp.
AmazonUpp till 6% cashback på dina köp.
Gymgrossisten6% cashback på dina köp.
Apoteket5% cashback på dina köp.
Surfshark VPN20% cashback på din beställning.
Svenska gummihuset100 kr cashback tillbaka på ditt köp.

Som ny medlem får du dubbel cashback under 24 timmar.

Refunder Cashback

Hur får man ut sina intjänade pengar och när?

När du har samlat ihop minst 100 kr i cashback eller genom att bjuda in vänner kan du genomföra en utbetalning. Utbetalning sker till samtliga svenska banker såsom Swedbank, SEB, Nordea och Handelsbanken. Dina uttag görs smidigt med Trustly och pengarna ramlar in på ditt konto i raketfart.

Det finns inget tak på hur mycket pengar du kan tjäna via Refunder, det finns heller inga speciella bankdagar då du kan göra uttag.

Varför och hur kan Refunder ge tillbaka pengar?

Det är väldigt simpelt, Refunder är så kallade Affiliates till butiker och tjänster. De får en provision när du köper en produkt eller en tjänst via deras länkar. Vanligtvis när du går via andra sidor så behåller de själva hela provisionen de får från butikerna, men sidan väljer att dela ut en stor del av den provision de själva tjänar.

På så sätt har de lyckats växa sig stora och locka till sig ett stort medlemsantal, idag är det över 700 000 nöjda kunder som har använt sig av tjänsten och fler och fler ansluter sig varje dag.

Relevanta nyheter