FreeCash – Hundratals erbjudanden som ger dig gratis pengar

Innehåll

Mycket spännande sida vid namn FreeCash.com som erbjuder dig som medlem att tjäna fina pengar varje dag. Som en community där du som medlem gör undersökningar, testar hemsidor, skapar konton och testar appar och spel. Ju fler uppgifter du gör dagligen ju mer pengar kommer du att tjäna.

FreeCash är relativt nytt i Sverige och de har ganska nyligen lanserat sin sida på Svenska. Just nu så firar de att de har delat ut över $20,000,000 till sina medlemmar. Helt enorma summor men inte heller konstigt med tanke på att de har enormt mycket aktiva medlemmar.

Freecash.com startsida

Chans på $250 som ny medlem

Som ny medlem hos FreeCash så har du möjligheten att vinna upp till $250 i ett enda spin. Själv hade jag inte den turen utan fick nöja mig med några cent i vinst men kanske har du större lycka. Tjänar du ihop ytterligare 1000 mynt inom två dygn så får du chansen att vinna pengar ytterligare tre gånger.

Bli medlem nu och få din gratis gåva och sätt igång och börja tjäna pengar, det är inte bara ekonomiskt bra utan också väldigt roligt att vara medlem.

Tjäna 1000 eller mer mynt inom 48 timmar och ta emot 3 mer gratis cases!

sign up bonus freecash

Över hundra olika metoder att tjäna pengar dagligen

Som medlem på sidan så kan du gå in på sektionen ”tjäna”, där finner du över hundra stycken olika metoder för att tjäna pengar. Mycket enkelt att förstå, ett par exempel kan till exempel vara att du ska ladda ner ett spel till din mobiltelefon, spela och ta dig till en utsatt nivå i spelet och på så sätt få en bra summa pengar. Om inte spel är din nisch så finns det massvis av betalda undersökningar och andra enklare erbjudanden.

Har du egna pengar att investera så finns det dessutom nya erbjudanden varje dag där du får chansen att registrera dig. Detta kan till exempel gå till så att du blir medlem, köper kryptovaluta för €10 och får en belöning från FreeCash på hela €100. Alltså kan du se din lilla investering tiodubblas.

Omedelbara uttag till Paypal eller presentkort

Det räcker att du tjänat ihop knappa fem kronor för att du ska kunna göra ett uttag, och väljer du att göra det till Paypal kan du räkna med att pengarna dyker upp på ditt konto inom minuten. Du kan även välja att ta ut dina pengar som presentkort, sätta in på en spelsajt eller få pengarna till din kryptoplånbok. Valet är helt ditt även om vi rekommenderar Paypal då det är tryggt, enkelt och snabbt.

Några exempel på presentkort som du kan välja är Amazon, Google Play, Apple store, Netflix, Spotify, Zalando med flera. Valet är helt ditt och du kan välja precis själv hur du vill spendera dina gratis pengar.

Dagliga topplistor som ger extra gratis pengar

Varje dag så är du med och tävlar med andra medlemmar, placera dig högt upp på deras topplista som startas om dagligen. För att komma högt upp i denna listan så krävs en enda sak, tjäna mycket pengar under 24 timmar. Är du den medlem som tjänar mest pengarna under ett och samma dygn så kan du räkna in $50 extra till ditt konto. En fin bonus som man inte kan tacka nej till. Även om du inte kommer topp tre så kan du räkna med en liten gåva om du tillhör de tusen medlemmar som tjänat mest pengar under ett dygn.

Chans att ta del av $500,000 under fotbolls-VM

Fotbolls-VM i Qatar drar igång söndag 20 november och håller på till söndag 18 december. I samband med detta mäktiga evenemang så har FreeCash tillsammans med Stake satt ihop en tävling där du ska tippa matcher och vinnare under hela Fotbolls-VM och på så sätt vara med om chansen att dela på en halv miljon kronor. Detta är helt gratis och ger dig chansen att tippa på matcherna utan att behöva satsa en enda egen krona, ett mycket häftigt och roligt initiativ.

Toppbetyg från sina medlemmar via Trustpilot

Trustpilot är en av världens mest kända sidor när det kommer till omdömen. Hos Trustpilot finns också FreeCash representerade, där ger medlemmar en chans att ge sitt betyg på olika sidor och tjänster. Just nu så har över 23 000 medlemmar betygsatt FreeCash och de har 4.6 av 5 i betyg.

FreeCash omdöme

Relevanta nyheter