Betalda undersökningar med Kundpanel – Tjäna enkla pengar

Innehåll

Betalda undersökningar via Kundpanel

Kundpanel logo

  • Tjäna upp till 40 kronor per undersökning.
  • Nya betalda undersökningar dagligen.
  • Ta ut intjänade pengar, köp triss, biobiljett eller skänk till välgörenhetsorganisationer.

Söker du efter en extra inkomst på nätet då kan Kundpanel vara något för dig, betalda undersökningar dagligen i din dator, surfplatta eller mobil. Räkna inte med att göra dig en förmögenhet men du kan definitivt tjäna ihop en helt okej summa pengar dagligen.

Att bli medlem och börja tjäna pengar hos Kundpanel är väldigt enkelt och tar inte alls lång tid. Det enda du behöver göra är att följa dessa stegen och du kan börja tjäna pengar på nolltid.

  • Gå till Kundpanel och trycka på ”Skapa konto”. KLICKA HÄR!
  • Fyll i ditt kön (kvinna eller man), din e-post, lösenord, födelsedatum, postnummer.
  • Du får ett verifieringsmail, klicka på länken för att verifiera ditt konto.
  • Uppdatera din profil, cirka 150 blandade frågor för att se vilka undersökningar som passar dig.
  • Uppdatera din profil med namn, gatuadress, undersökningsfrekvens och mobilnummer.
  • Du är nu redo att göra undersökningar och tjäna pengar.

Uppdatera din profil så du får passande undersökningar

Som vi tidigare nämnde så är det viktigt att du uppdaterar dig profil när du har skapat ett konto. Detta för att Kundpanel ska veta vilka undersökningar som passar dig bäst och vart du kan bidra med din erfarenhet.

Det finns femton olika kategorier du kommer behöva fylla i, totalt 150 frågor cirka:

HushållUtbildningArbeteTransportMat och dryck
Hobbyn och intressenElektronikTV- och datorspelMediaResor
Rökning och tobakHälsaUndersökningarMamma och barnRegion

Nedan ser du några exempel på frågor du kommer behöva svara på när du uppdaterar din profil. Väl inne på varje fråga så kommer du inte behöva skriva in dina svar utan du för välja mellan ett flertal alternativ så du kan svara på varje fråga på några sekunder. Detta gör att du är klar med att uppdatera din profil på 10-20 minuter och efter det är du redo att tjäna pengar.

Betalda undersökningar frågor i profilen

Hur långt tid tar det att göra en betald undersökning?

Det är mycket varierande men vi kan ta några exempel på undersökningar som vi har tillgängliga just nu. En undersökningar som tar i genomsnitt sex minuter att göra betalar 5 kronor, en undersökningar som tar i snitt tio minuter att göra betalar 9 kronor och en undersökning som tar i snitt tjugo minuter att göra betalar 15 kronor. Är du snabb vid datorn, surfplattan eller mobilen så kan du göra dessa undersökningar betydligt snabbare och tjäna mer pengar än genomsnittet.

Hur mycket pengar kan man tjäna per undersökning?

Detta varierar stort beroende på hur din profil som du skapat ser ut, är du en person som passar in på de bäst betalda undersökningarna kan du tjäna upp till 40 kronor på en enda undersökning. Utbetalningarna kan variera mellan 3 kronor upp till 40 kronor enligt Kundpanel. Det vanligaste vad vi kan se är att det ligger mellan 5-15 kronor per undersökning. Hur mycket pengar du kan tjäna finns det egentligen inte någon gräns på.

Nedan ser du några exempel på undersökningar som vi just nu har tillgängliga i vår profil. Av erfarenhet så gör man undersökningarna något snabbare än den tiden som är utsatt på förhand, men detta är väldigt mycket från person till person.

Betalda undersökningar ersättning

Ta ut dina pengar, köp presentkort eller skänk till organisation

Om du bestämmer dig för att använda Kundpanel så kommer du garanterat att tjäna pengar, och dessa pengarna kommer du självklart att vilja använda. Du kan välja att ta ut dina pengar till Paypal, köpa dig ett presentkort på någon av de många butiker som erbjuds eller om du känner dig extra generös skänka till någon organisation.

Utbetalningsmetod/OrganisationMinsta summa du kan ta ut eller skänka
Amazon100 SEK
Amnesty International (Sverige)50 SEK
Filmstaden100 SEK
Läkare utan gränser50 SEK
Paypal99 SEK
Morot & Co Prylpaket150 SEK
Morot & Co Tidningspaket99 SEK
Triss30 SEK
Röda Korset50 SEK
Presentkorttorget100 SEK
UNICEF (FN:s barnfond)50 SEK
Världsnaturfonden WWF50 SEK

Diskvalificering från undersökningar

Något som kan ske är att du blir diskvalificerad från undersökningar som du har påbörjat, men var inte orolig för detta. Det beror främst på att du inte passar in i undersökningen. Det vanligaste är att du då skickas vidare till en ny undersökning som du anses passa bättre för, om inte så kan du bara stänga ner rutan och påbörja en ny. Detta kan ibland upplevas som lite frustrerande men försök vara så ärlig som möjligt men samtidigt intressant och öppen som person.

Vi testar göra en undersökning via Kundpanel.se

Är Kundpanel.se seriösa och ägs av vilka?

Ja Kundpanel är ett mycket seriöst företag som arbetat med betalda undersökningar i många år, med adress i Finland och ett företag i Sverige (Cint AB) som administrerar den tekniska plattformen. Det finns i stort sett inget negativt att läsa om Kundpanel på diverse recensionssidor.

Kundpanel.se ägs av Liidimedia Ab och administreras i samarbete med Cint AB som tillhandahåller den tekniska plattformen. Vill du veta mer om Cint, gå in på cint.com.

Liidimedia Oy
Finlaysoninkuja 3
33210 Tammerfors Finland

Relevanta nyheter