AttaPoll – Tjäna enkla pengar på enkätundersökningar

Innehåll

Betalda undersökningar via Attapoll

Attapoll betalda undersökningar

 • Få ett flertal undersökningar dagligen.
 • Flera olika metoder ta ut pengar.
 • Uttag på under 5 sekunder.

Attapoll är här! Äntligen så har det kommit en seriös aktör inom enkätundersökningsmarknaden som erbjuder riktiga pengar och inga påhittade valutor eller poäng. Dagligen får du som medlem ett flertal undersökningar i varierande storlek och värde, allt från en undersökning som tar ett par minuter till betydligt längre.

Värdet på dessa enkätundersökningar kan variera från ett par kronor upp till 15-20 kr per undersökning, det är helt upp till dig hur aktiv du väljer att vara och hur mycket pengar du vill tjäna. Det finns liksom inga begränsningar men du ska vara medveten om att du inte kommer bli rik på detta utan endast tjäna ihop lite extra pengar.

Det finns inga specifika områden, du kan få svara på allt mellan himmel och jord. Så det kommer aldrig bli långtråkigt för dig då du får svara på nya ämnen dagligen. Men jag hoppas att du känner likt mig att om du ändå bara sitter vid mobilen och tom-scrollar dagligen så varför inte tjäna lite pengar?

Hur börjar jag tjäna pengar via Attapoll?

Det enda du egentligen behöver göra är att besöka AttaPoll via din mobiltelefon, oavsett om du använder Iphone eller valfri Android telefon så kan du vara med och tjäna pengar. Du laddar ner appen under minuten och blir medlem, sedan är det bara att tuta och köra.

Redan från start kan du tjäna dina första kronor, detta kan du se som lite uppvärmning för närmsta dagarna då du kommer få fler och fler undersökningar att delta i och pengarna kommer växa sakta men säkert.

När du når 25 kronor vilket du bör göra relativt snabbt kan du välja att ta ut dina pengar, men du kan självklart vänta med ditt första uttag om du vill ta ut en större summa.

Hur får jag ut mina pengar från Attapoll?

Hos AttaPoll finns det för tillfället fyra olika alternativ, vilket du väljer är helt upp till dig. Men vi rekommenderar dig att använda appen Revolut som fungerar som vilken bank som helst där du enkelt skapar ett konto.

 • Revolut, vad är det undrar du kanske nu? Det är en app du gratis kan ladda ner och installera på din telefon där du får ett konto där du kan ta emot pengar eller fylla på själv. Dessutom får du helt gratis ett VISA kort hemskickat som kostar dig 0 kr/år. Och som om inte det vore nog får du även ett virtuellt Mastercard som kan användas för köp online.

  Minsta summa: 25 kronor.

 • Paypal är uttagsalternativ nummer två, ett stabilt alternativ för dig som vill ha dina pengar dit. Du kan göra en överföring till ditt Svenska konto från Paypal smidigt och bekvämt.

  Minsta summa: 30 kronor.

 • Presentkort är tredje alternativet, du kan växla in dina pengar du tjänat till presentkort från Zalando eller Nike för tillfället.

  Minsta summa: 50 kronor till 200 kronor.

 • Sista alternativet är att du väljer att donera dina intjänade pengar, detta är för dig som enbart använder denna appen för att det är roligt och att du vill skänka dina pengar till välgörenhet.

  Minsta summa: 25 kronor.

Hur ofta får man nya undersökningar att göra?

Det kan variera beroende på hur din profil ser ut eller hur dina tidigare undersökningar uppfattats ha gått.
Gör du bra ifrån dig, tillhör rätt målgrupp så kommer du få ett flertal undersökningar dagligen som du kan göra. Ibland kan det hända att du blir diskvalificerad från undersökningar, ofta efter första eller andra frågan. Dessa frågor handlar ofta om ålder, kön, stad och om du inte matchar undersökningen skickas du ur omgående.

Bli inte förvånad om det vissa veckodagar finns nya undersökningar tillgängliga för dig varje timma.

Notiser för nya undersökningar från Attapoll.

Relevanta nyheter